FOR UNGDOMSBEDRIFTENE
Info kommer. Se www.ue.no  

HOTELL.png
FOto-video.png
Grønn.png

Tider for utstilling:

 

Torsdag: 15:30 - 17:00

Fredag: 09:30 - 14:40

 

Rigg:

Opprigging av utstillinger foregår i tidsrommet fra kl 09.00 til kl 15.00 torsdag 7. mai i Hall ? på Norges Varemesse. Benytt port ??? for å frakte utstyr inn i hallen.

 

Hver Ungdomsbedrift vil få anvist en standplass når de ankommer NM. Det er ikke mulig å bytte standplass.

Alle stands har tilgang til strøm og en stikkontakt.

 

Utstillerne kan selv velge hvordan de vil disponere tiden på torsdag. Ungdomsbedrifter som deltar i konkurransen ”Beste Ungdomsbedrift” bør være på plass i utstillingslokalene senest kl 10.00. Denne gruppen får eget tidsskjema for lydsjekk og scenepresentasjoner.

Feste på veggene:

Om dere ønsker å feste noe til messeveggene er det strenge regler for hva slags festemateriale som kan benyttes.

 

Tape: Putetape; 3M Command Monteringsstrips. (Kan kjøpes i butikker som Jernia og Staples)

Kroker: Vanlige S- kroker.

Det er muligheter for bestilling av utstyr og møbler fra Norges Varemesse:

Ungdomsbedriftene har mulighet for å ta med ekstra møbler, bord og annet stand-materiell, eller de kan leie det fra Norges Varemesse. Om dere skal leie må gjøres i god tid og senest rett før påske. Det er dyrt å leie materiell, og husk at prisene i katalogen er eks mva. Katalog med priser her. http://ipaper.ipapercms.dk/NorgesVaremesse/produktkatalogen2018/

 

Messebutikken på Norges Varemesse vil være åpen i tidsrommet kl. 10.00-15.00 på torsdag. Her er det mulig å kjøpe tape.  Husk at all tape skal fjernes fra veggene før dere reiser hjem.

 

Miljø og avfallshåndtering:

Etter prisutdelingen på fredag, skal ungdomsbedriftene rigge ned egen stand. Dere må da fjerne alle plakater og materiell som dere har benyttet i standen. Møbler og rekvisitter tas med hjem og kan ikke settes igjen. All tape på vegger skal fjernes helt. Vær miljøbevisst og ikke kast ting som kan gjenbrukes! Søppel og avfall legges i søppeldunkene og containere. Avfall blir sortert i ulike containere. Følg anvisningene!

 

Når dere har fått klarsignal fra UEs utstillingssjef om at standen er pent ryddet, kan dere reise hjem.

 

HOTELL

Elever og én lærer per ungdomsbedrift innkvarteres på Thon Hotel Arena som ligger vegg-i-vegg med Norges Varemesse. Elevene bor på firemanns-, trippel- eller dobbeltmannsrom. Lærere bor på enkeltrom. Vi deler opp i rene gutte- og jenterom. Vi prøver etter beste evne å innkvartere elever fra samme ungdomsbedrift i samme rom. Det kan tenkes at vi må innkvartere noen elever fra ulike ungdomsbedrifter på samme rom for å få kabalen til å gå opp. Ungt Entreprenørskap har booket alle rom på hotellet, og vi gjør vårt aller beste for å få rom kabalen til å gå opp.

 

Innsjekkingen er åpen fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Alle som skal overnatte må melde seg i resepsjonen på hotellet.

 

Øvrige lærere, samt gjester innkvarteres på Thon Hotell Lillestrøm og Scandic Lillestrøm. Begge hotellene er i gangavstand til Norges Varemesse

 

FOTO & VIDEO

Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter er et offentlig arrangement og Ungt Entreprenørskap vil ta bilder og video under arrangementet.

Dette vil bli brukt i markeds- og kommunikasjonsarbeid i sosiale medier, pressemeldinger, nettsaker etc., som er relevant for Ungt Entreprenørskap Norge og øvrige fylkesorganisasjoner.

Et utvalg bilder lastes opp i et Flickr-album, og i noen tilfeller blir enkelte bilder delt med presse. Bildene i Flickr-albumet er tilgjengelige i et år, oppbevares i inntil fem år og slettes i henhold til våre rutiner.

Mer informasjon finner du på arkiv.ue.no/personvern

Ønsker du å reservere deg fra å bli fotografert eller filmet under arrangementet må du gi beskjed til: personvern@ue.no

 

Her fylles det på med viktig informasjon fortløpende: